Haftanın Maçı
Puan Durumu
Reklamlar
     Haberin Detayı
 
<<Geri 05.02.2010
 
Muhteşem bir şovla tanıtımını yaptığımız Taraftar Kart nedir, ne değildir. Nasıl sahip olabilirsiniz. Puanlar ne olacak, nasıl hesaplanacak?
 
Kart’ımızı tanıyalım
 

 Üye işyerlerimizi görmek için tıklayınız


Başkanımız İmam Altınbaş’ın da katılımı ile 4 Şubat 2010'da Swissotel Grand Efes Oteli’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısının ardından taraftarımızın hizmetine sunduğumuz Taraftar Kart’ımız yoğun ilgi gördü. Taraftarlarımızın çok sıcak baktığı projeye ilgi çığ gibi büyüyor.
“Göztepe Taraftarının En Sevdiği Kırmızı Kart” sloganı ile tanıtılan Taraftar Kartı’mız nedir, ne değildir.
Bu konudaki tüm soruların yanıtlarını, Altınbaş Holding Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Semih Üstün’ün hazırladığı ve aşağıda görselini izleyebileceğiniz sunumda bulabilirsiniz.

Kart bedavaya gelecek!
10 TL karşılığı mağazalarımızdan sahip olabileceğiniz Taraftar Kart aslında size bedavaya gelecek şekilde tasarlandı. İşlemleriniz tamamlandıktan sonra size verilen Taraftar Kartı’nızla istediğiniz GOZZA Mağazaları’mızdan yada karavanımızdan diyelim ki 70 TL’lik ürün satın aldınız. Taraftar Kartı’nızı gösterdikten sonra kasaya sadece 60 TL ödeyeceksiniz. Hem 10 TL indirim kazanacaksınız hem de ileriki alışverişlerinizde kullanılmak üzere puan sahibi olacaksınız.
 

 
 
 
 
 
Yalnızca taraftar kart sahipleri habere yorum yapabilirler
 
Taraftar Kart Girişi
 Kart No  
 TC Kimlik
Taraftar Kart
Göztepe Lisanslı Ürünleri
Ana Sponsor
Sponsorlar
 


Copyright © 2010 Göztepe Spor Kulübü - Tüm hakları saklıdır.